Over

Wij zijn Ward en Gert Wertelaers. Al 19 jaar vormen we een onafscheidelijk duo. Van kleins af aan werd al snel duidelijk dat we het goed met elkaar konden vinden. Ook nu Ward 19 en Gert 21 is, is dit nog steeds het geval.

Enkele jaren geleden kwam Ward vertellen dat hij iets gelezen had over een ‘rally’ voor studenten, ten voordele van het goede doel, namelijk ‘les enfants du désert’. Dit project stak ons meteen de ogen uit. We waren beiden bezeten door de 4l-trophy. Zonder hier concreet iets over te zeggen wisten we alle twee dat we hier ooit als team aan zouden deelnemen. In een oldtimer naar Marokko rijden, een avontuur van meer dan 6000 kilometer…. Dit zou beslist iets zijn wat de broers Wertelaers in hun leven meegedaan moesten hebben.

Elk jaar als de trophy van start ging kwam dit dan ook weer even ter sprake. Deze keer ging het echter verder dan alleen maar fantaseren. De plannen werden stilaan concreter en al snel werd het internet afgeschuimd op zoek naar een geschikte Renault R4. Na heel wat R4’s bekeken te hebben werd de drang om mee te doen enkel nog groter en stond het besluit vast dat er in 2016 door ons meegedaan zou worden aan de 4L-trophy. Na verscheidene bezoekjes, gevolgd door telkens een teleurstelling werd onze R4 dan toch gevonden in Klundert (NL).

Dit is slechts het begin van ons avontuur…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s